facebook

Стали відомі подробиці ДТП на Прикарпатті, під час якої загинуло чотири людини. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода трапилася із загиблими учора у с. Підкамінь, Рогатинського району, інформує WestNews з посиланням на Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.



Як встановлено правоохоронцями, 13 липня близько 16:40 год, 40-річний водій керуючи автомобілем марки “Volkswagen Transporter”, та рухаючись заокругленою ділянкою автодороги «Мукачево – Івано-Франківськ – Львів», що між с. Черче та с. Підкамінь, Рогатинського району, під час виконання маневру обгону попутного транспортного засобу виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автопоїздом у складі тягача марки «MAN» та напівпричепа марки «TRAILOR» під керуванням 57-річного водія, який рухався по своїй смузі руху у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та троє пасажирів 46-ти, 47-ми та 23-х річного віку, жителі Чернівецької та Сумської областей, які знаходились у автомобілі «Volkswagen Transporter», загинули на місці події. За результатами медосвідчення водій вантажного автомобіля «MAN» – тверезий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також:  На Миколаївщині блискавка вбила 15-річного хлопця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.