facebook

Померла багатодітна матір, яка проходила лікування від раку у Португалії. У Івано-Франківську збирають кошти, аби перевезти тіло додому

У португальській лікарні померла молода мешканка Івано-Франківська, мати трьох дітей Тетяна Бербенюк. Родичі жінки звертаються до небайдужих за допомогою, адже на перевезення тіла Тетяни потрібно 4-5тис.євро, інформує Правда.іф.

Божена Кавецька опублікувала в соціальній мережі Фейсбук пост: «Друзі, вчора померла моя 3-рідна сестра, Бербенюк Таня. Померла не вдома, а в Португалії в лікарні, кілька років вони боролись з важкою хворобою. На транспортування тіла потрібна значна сума приблизно 4-5тис.євро. Для родини це як останній бій. Вдома на маму чекають 3 діток, щоб попрощатися навіки. Хто може допомогти, даю карту Приват Банку 5168742025033576 Бербенюк Віталій. Друзі не будемо байдужі. Хто скільки може».

Ще 13 липня чоловік Тетяни Віталій Бербенюк написав на своїй сторінці у Фейсбуці:




«Важко… Важко щодня долаючи кількадесят кілометрів в надії на те, що зараз побачиш хоча б легеньку усмішку і щасливі очі людини, яка подарувала тобі три маленькі сердечка, що кожного вечора підносять очі до Господа і просять щоб їхня мама швидше одужала, приїжджаючи бачити незворушність на обличчі, заплющені очі і тільки легеньку реакцію голосом на присутність близької людини. Важко бачити такий стан людини, яка подарувала тобі кращі миті життя і бути безсилим змінити щось. Важко…»

Читайте також:  В районі гори Хом’як знайшли тіло мертвого чоловіка. Це може бути франківець, якого шукають у тому районі вже другу добу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.