facebook

Її шукали три тижні: в однійз лісосмуг знайшли повішене тіло випускниці

Тіло 18-річної Адріани Іордакеску знайшли в лісосмузі села Фирледень Кеушанского району. Резонансна історія про зникникнення та втесу з дому школярки завершилася трагічно. У суботу, 14 липня, близько 20-ї години 18-річна жителька села Хирбовець Новоаненського району Адріана Іордакеску була виявлена ​​мертвою в лісосмузі села Фирледень Кеушанского району.



Труп знайшов місцевий житель. Дівчина була повішеною.

Адріана Іордакеску пропала 27 червня. Вона пішла з дому, нічого не сказавши рідним. Мама випускниці побачила на столі список з оцінками за іспитами на ступінь бакалавра. Дівчина не здала іспит з математики, отримавши «трійку». Випускниця ліцею завжди добре вчилася, тому, як вважають рідні, така невдача сильно вдарила по її самолюбству.

Спочатку Адріану розшукували 13 рятувальників. Потім пошуки розширилися, в них взяли участь 90 осіб. Через два тижні після зникнення школярки була розгорнута безпрецедентна операція. Більше 150 поліцейських, карабінерів і волонтерів розшукували її по всій окрузі. Зону пошуків розширили до п’яти кілометрів, водолази перевірили дно місцевого озера.

Дівчина жила з матір’ю і семирічним братом. Працював за кордоном вітчим, дізнавшись про зникнення Адріани, приїхав і також брав участь у пошуках. Він розповів, що її ніколи не карали за погані оцінки.

10 липня поліція повідомила про припинення прочісування околиць села, звідки втекла дівчина. Правоохоронці заявили, що вони мають намір вивчити всі дзвінки, вхідні та вихідні смс і мобільний трафік з телефону дівчини, після чого знову приступити до пошуків на місцевості.

Читайте також:  В Італії відійшла у вічність наша землячка Наталія Унятицька! Рідні просять допомоги, щоб перевезти тіло на Батьківщину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.