facebook

Найщасливіший день в житті перетворився на жах: Викрадена гостями наречена попала в моторошну аварію

Викрадачі нареченої на весіллі в Галаці проігнорували правила дорожнього руху і попали в аварію.



Весілля 37-річної мешканки Румунії проходила в ресторані на околиці Галаца в ніч на неділю. За традицією кілька гостей свята вирішили викрасти наречену, щоб зажадати з нареченого викуп. Троє чоловіків схопили жінку, яка відзначала найщасливіший день свого життя, заштовхали її в машину і поїхали в бік центру міста. Однак їх веселощі було перервано аварією.

– Встановлено, що 22-річний чоловік, який керував автомобілем, на перетині вулиць Фрунзе і Прелунгіря Бреїли не виконав сигнал знака «Стоп» і скоїв зіткнення з рухався регламентовано автомобілем, за кермом якого перебував 31-річний чоловік, – повідомили в інспектораті поліції повіту Галац.

Єдиною постраждалою в аварії виявилася наречена, яка сиділа на задньому сидінні автомобіля. Жінку з травмою руки доправили до лікарні. Медики надали їй допомогу. Після цього вона повернулася на весілля до свого нареченого.

За твердженням поліцейських, винуватцем аварії був один з викрадачів нареченої, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Кримінальну справу не було порушено через відсутність серйозних тілесних ушкоджень у учасників зіткнення.

Читайте також:  Зеленський закликав Країни Заходу повністю закрити кордони для всіх росіян

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.