facebook

У лікарні померла друга потерпіла внаслідок ДТП за участю п’яного чиновника на Закарпатті

Олефір затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання

У лікарні померла друга постраждала в ДТП на Закарпатті за участю глави Перечинської РДА Віктором Олефіром, повідомив міський голова Перечина Іван Погоріляк.




“На жаль, померла і друга жінка, яка була травмована в ДТП за участю голови Перечинської РДА. Слів немає, які б хоч якось могли втішити близьких і рідних жертв даної дорожньо-транспортної пригоди…”,
– написав він на своїй сторінці в Фейсбук у неділю ввечері.

Смертельна ДТП сталася пізно ввечері 13 липня на вулиці Жовтневій у Перечині Закарпатської області. Глава Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наїхав на жінок. Двох мешканок Перечина у віці 71 і 56 років “швидка” доставила в реанімацію районної лікарні, а 56-річна жінка померла від отриманих травм.

Після цього інциденту стало відомо про ще одну ДТП за участю п’яного чиновника, яка сталася в той же вечір. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розповів, що незадовго до смертельної ДТП, чоловік потрапив ще в одну аварію, проте поліція його відпустила через високу посаду.

У свою чергу, в поліції області спростували слова Москаля.

14 липня прокуратура Закарпатської області повідомила В.Олефіру про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що після інциденту Олефір відсторонений від виконання службових обов’язків і вже написав заяву про звільнення з посади глави Перечинської РДА. “До Києва направлено матеріали на його звільнення”, – повідомив Москаль.

За його словами, Олефір затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. “За моєю ініціативою прокуратура і поліція будуть наполягати в суді на його арешт”, – поінформував глава Запорізької ОДА.

Ужгородський міськрайонний суд розгляне обрання запобіжного заходу главі Перечинської районної державної адміністрації Олефіру, що вчинив смертельну ДТП, в понеділок, 16 липня, о 9:00.

Читайте також:  Зірка Танців з зірками потрапив у страшне ДТП: ледве залишився живий

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.