facebook

Отруїла і пограбувала: на Херсонщині затримали росіянку, яка вбила українця та німця (фото)

У м. Скадовськ, що на Херсонщині, правоохоронці затримали 37-річну росіянку за підозрою у вбивствах двох чоловіків сильнодіючим медичним препаратом.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Херсонській області.



Жертвами жінки стали 65-річний громадянин Німеччини та 33-річний житель Херсона. Злочини росіянка здійснила у курортному місті Скадовськ 14 липня та в селі Залізний Порт 16 липня.

«Тіла обох чоловіків без видимих слідів насильницької смерті виявили в номерах готелів. У кімнатах були пляшки з-під шампанського та недопалки цигарок зі слідами жіночої помади. Поліцейські припустили, що чоловіки померли невипадково.

В обох зникли золоті прикраси, дорогі мобільні телефони та гроші», – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що обидва чоловіки померли, за попередньою версією, внаслідок вживання великої дози медпрепарату у поєднанні з алкоголем. Призначено комплексну судово-медичну експертизу, зокрема, токсикологічну.

За чотири дні поліцейські провели великий обсяг роботи, встановили особу підозрюваної.

Оперативники дізналися, що у ніч злочинів потерпілі знайомилися в нічних клубах з жінкою, яку потім приводили в готель.

Проаналізувавши записи з камер відеоспостереження, стало зрозуміло, що в обох випадках з чоловіками була одна і та сама жінка.

Завдяки складеному фотопортрету, була встановлена особа підозрюваної. Нею виявилася 37-річна уродженка Хабаровського краю (РФ), яка нині проживає у Каховському районі. Раніше до кримінальної відповідальності вона не притягалася», – розповів начальник поліції Херсонщини Артур Мєріков. Крім цього, поліцейські затримали можливого 41-річного спільника жінки – жителя Каховського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Під час обшуку у їхньому помешканні були вилучені речові докази – мобільні телефони і золоті прикраси жертв. «Підозрювана розповіла, що медичний препарат вона придбала в аптеці. Заможних чоловіків підшукувала у кафе та нічних клубах.

Читайте також:  У дитячому садочку отруїлися 17 дітей

Після знайомства вона пропонувала провести частину вечора у них в готелі. Там вона непомітно підсипала в алкоголь чоловіків сильнодіючий медичний препарат, який, можливо, і призвів до їх смерті», – сказано у повідомленні. За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ст.115 (умисне вбивство) ККУ та ст.187 (розбій) ККУ. Жінка затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також працівники поліції перевіряють її на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Херсонщини й інших областей України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.