facebook

Моторошна ДТП: від удару автомобіль перевернувся у повітрі та впав на ремонтника (фото)

Легковик Opel Combo зробив декілька сальто у повітрі і впав біля входу до підземного переходу на чоловіка, який виконував ремонтні роботи.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції.



«Автомобільна аварія сталася сьогодні, близько 11-ї години, на перехресті вулиць Європейської та Шевченка обласного центру», – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, водій легковика не впорався з керуванням та в’їхав у верхню частину підземного пішохідного переходу. Унаслідок аварії 27-річний чоловік, який виконував ремонтні роботи, від отриманих травм загинув на місці.

Водій Opel розповів, що намагався уникнути зіткнення із іншим автомобілем – чорним седаном, який також завершував маневр на цьому перехресті, написав речник полтавської поліції Юрій Сулаєв на своїй сторінці у Facebook. Зараз ймовірного учасника аварії розшукують.

Наразі на місці події працює поліція, яка встановлює всі причини та обставини ДТП. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Видання «Полтавщина» уточнило, що водій, уникаючи зіткнення, різко повернув кермо праворуч і зіткнувся з бордюром. Від удару автомобіль декілька разів перекинувся в повітрі і впав біля входу до підземного переходу просто на чоловіка 1995 р.н. Він отримав серйозні травми голови і помер у кареті швидкої допомоги.

Читайте також:  Чотирирічний хлопчик, який потрапив з дідусем під колеса таксиста, помер

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.