facebook

П’яні жінки відрізали подрузі живота (відео)

Про російську Челябінську область, відколи там упав метеорит, анекдоти ходять: мовляв, мужики тамтешні суворі. Але, судячи з недавньої події, челябінські дами від сильної половини свого регіону не відстають.

Три подруги-росіянки (явно недалекі розумом) вирішили зробити одну з них красивішою: забрати зайвий жир із ділянки живота найбільш радикальним методом – хірургічним. Причому в домашніх умовах. Стався цей інцидент у місті Магнітогорську. Проводили криваву «б’юті-процедуру» три дами вдома в одної з них, яка навіть має медичну освіту. Пише ресурс «Фішки».

Справжнє оперативне втручання мало не на кухонному столі проводила своїй відчайдушній подрузі колишня працівниця однієї з міських лікарень, 45-літня Тетяна Савіновських, яку, втім, з роботи у медзакладі вигнали.

Але справжньої анестезії у жіночок не було, то, щоб витерпіла операцію, «косметолог» пропонувала своїй «клієнтці» ковтнути віскі, коли та починала голосно кричати від болю.

Судячи з відео, це криваве дійство відбувалося в незрозумілому приміщенні, схожому чи то на кімнату в квартирі, чи то на кабінет масажиста. На записі видно, як Тетяна твердою рукою намічає на тілі «пацієнтки» місце надрізу зеленим фломастером і починає орудувати скальпелем.

– Таню, боляче! – скрикує клієнтка, лежачи напівгола на власній футболці.

– Терпи, анестезію зробити не можу, я ж не в лікарні працюю. Зате одразу мінус два кілограми з талії, – незворушно відповідає косметолог.

І починає зрізати шматки жиру і м’яса із живота бідолашної жіночки, яка вже сто разів пошкодувала, що добровільно лягла під ніж божевільної аматорки, і несамовито волає, щоб екзекуцію припинили. Натомість Тетяна пропонує їй іще віскі. Там часом за кадром чується захоплений голос третьої подруги-операторки



: «Це ж яку мужність треба мати, щоб бути таким хірургом!».

Читайте також:  Трамп зізнався, що міг би "дозволити" РФ окупувати частину України, щоб уникнути війни

Відео наробило в Росії шуму. А найстрашніше, відзначають тамтешні ЗМІ, що Савіновських дійсно вважає себе талановитим косметологом і пропонує свої послуги в соцмережах. Причому нестачі в клієнтках не відчуває, бо розцінки у неї у кілька разів нижчі, ніж у професійних клініках. А крім не надто розвинутого інтелекту, ця особа ще має і три судимості. Колись вона працювала у травматології ортопедом, але її звільнили, бо брала хабарі і прокололася на службовому підробленні.

Тепер цим відео зацікавилися слідчі. А інтернет-користувачі тим часом жваво його коментують: «Взагалі-то, це абдомінопластика, а лікарка ця – садистка без мізків і освіти. Про відсутність мозку в «пацієнтки» я взагалі мовчу. Дурепа дурепою. Добре, якщо від сепсису не загнеться», – написав юзер під ніком «БешанаяБелкО».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.