facebook

Двох поліцейських, які жорстоко побили прикарпатця, звільнили (відео)

Двох поліцейських, які жорстоко побили прикарпатця, звільнили.
Про це Фіртці повідомили в управлінні поліції Чернівецької області


«Під час моніторингу соціальних мереж було виявлено відео, на якому зафіксовано факт побиття громадянина компанією молодих людей. За попередньою інформацією, у бійці брали участь працівники поліції з Буковини. У відеопублікації вказувалося, що інцидент мав місце 28-го червня поточного року у селі Кути Івано-Франківської області. За словами автора публікації, на території автозаправної станції група осіб напідпитку жорстоко побила чоловіка. Внаслідок побиття потерпілий з тілесними ушкодженнями потрапив до Косівської центральної районної лікарні», – розповіли у поліції.

Одразу після виявлення вказаної відеопублікації начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв призначив службове розслідування.

Під час проведення перевірок встановлено, що до побиття причетні двоє працівників Вижницького відділення поліції, віком 22 і 27 років.

За висновками службового розслідування прийнято рішення про звільнення з лав поліції обох фігурантів інциденту.

«Така поведінка є неприпустимою для правоохоронців і ці факти не можна приховувати. Наслідки подібних вчинків однозначні – звільнення і відповідальність перед законом, – зауважив Анатолій Дмитрієв. – Матеріали службового розслідування ми передамо в прокуратуру для прийняття відповідного рішення».

Читайте також:  “Це не випадковість”: У Мережі розкрили шокуючу правду про аварію за участі Кулеби. Просто немає слів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.