facebook

Їхали з відпочинку: повідомили про стан потерпілих в аварії на Житомирщині дітей

У Житомирській обласній дитячі лікарні перебуває двоє дітей, які постраждали внаслідок зіткнення маршрутки з вантажівкою. 11-річна дівчинка у задовільному стані. Стан хлопця надто важкий, на вигляд йому 11-12 років. Дитина у реанімації. Про стан дітей розповів керівник обласної дитячої лікарні Юрій Дровгополий.




“Хлопчик, орієнтовно 11-12 років, був доставлений близько 11.10. Через надто важкий стан він не зміг назвати власне ім’я. Має складну політравму, залишається без свідомості”,
– повідомив Юрій Довгополий.

Стан дівчинки, яку до лікарні привезли трохи пізніше, значно кращий.

“В 11:15 була доставлена друга дитина, дівчинка 11 років. На щастя, в неї важких травм немає, лише забої м’яких тканин та подряпини. Дитину вже відвідали рідні, вона з нашої області. Дівчинка розповіла, що вона їхала з мамою, тьотею і двоюрідним братом, вони відпочивали на півдні і поверталися з відпочинку. Доїхали поїздом до Києва і далі пересіли в цю нещасливу маршрутку. Мама її знаходиться на лікуванні в нашій районній лікарні, з мамою та тіткою все гаразд. Не можемо знайти поки її брата”, – розповів Юрій Довгополий.

20 липня, протягом дня в Україні в масштабних дорожньо-транспортних пригодах загинуло 18 людей.

Читайте також:  Заманювали офіційним працевлаштуванням: Зловмисники тримали у сексуальному рабстві українок та росіянок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.