facebook

Посадив до машини сина і труп дружини і попався поліції, потрапивши в ДТП

На Хмельниччині оголосили про підозру чоловікові, який із самопала застрелив свою дружину.



У Хмельницькій області слідчі оголосили про підозру у навмисному вбивстві чоловікові, який із самопала застрелив дружину, а «попався» копам за незвичайних обставин.

45-річний водій ВАЗ-2107 на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся «лоб у лоб» з іномаркою «Пежо Експерт». У результаті зіткнення чоловік, що перебував за кермом «Лади-сімки», та його малолітній син потрапили до реанімації, а от дружина загинула на місці. Інформує Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Здавалося, це одна із трагедій на дорозі, які стаються у країні щодня. Та коли правоохоронці оглянули тіло загиблої, виникла підозра, що на момент аварії вона вже була мертвою. Експертиза підтвердила: жінка померла ще до ДТП від вогнепального поранення в серце.

Як згодом з’ясувалося, чоловік під час сімейної сварки вистрілив у груди 40-річної благовірної із кустарно виготовленого самопала, від чого настала смерть. Злякавшись того, що накоїв, хмельничанин поклав дружину у автомобіль, взяв із собою сина, якого не мав на кого покинути, та поїхав до лікарні. Дорогою до медзакладу не впорався з керуванням і потрапив у ДТП.

Жінковбивці оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України «Навмисне вбивство». Санкція передбачає 15 років тюремного ув’язнення. Нині чоловік у лікарні, під вартою поліцейських. Відомо, що раніше підозрюваного вже притягували до відповідальності за завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Читайте також:  Вишнівчани не розуміють, що п’яні поліцейські робили на місці, де знайшли тіло Ірини Мукоїди (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.