facebook

Суд Італії вирішує долю дитини, яку забрали у російської громадянки Світлани Давар

Співробітники генерального консульства Росії в Мілані знаходяться в постійному контакті з росіянкою Світланою Давар, у якій органи опіки Італії понад рік тому вилучили неповнолітню дочку.

Відомство контактує як і з нею, так і з батьком її дитини і надає необхідне сприяння в рамках компетенції, розповіли дипломати RT. Вони неодноразово зверталися до італійської влади і в суд у справах неповнолітніх за роз’ясненнями для захисту прав росіян. У диппредставництві пояснили, що остаточне рішення у цій справі залишається за італійською стороною, а втручатися в діяльність суду дипмісія не може, повідомляє Iz.ru




«Це саме можна сказати і до місцевої влади, які у відповідях на наші запити завжди посилаються на незалежність італійських судових органів»
, – заявили в генеральному консульстві.

«Наскільки нам відомо з досвіду в таких справах, в Італії дуже значима роль адвокатів. Неодноразово звертали на ці обставини увагу Давар і вважаємо, що її захист міг би діяти більш ефективно», – відзначили дипломати.

Світлана Давар поїхала в Італію разом з неповнолітньою дочкою. Жінка була змушена пройти курс лікування в результаті нервового зриву, тому дитину на цей період забрали органи опіки Італії і помістили на виховання в чужу сім’ю.

Читайте також:  В Італії (Prato) вчителька народила дитину від 14-річного учня

Шукайте деталі в групі Facebook