facebook

У Києві поляк зарізав чоловіка і накинувся з ножем на жінку

У Києві громадянин Польщі вбив чоловіка та намагався позбавити віку жінку. Під час затримання злочинець із ножем кидався на правоохоронців, тож наряд поліції застосував до нього зброю, – інформують у Нацполіції.

Так, сьогодні вночі, 23 липня, поліція отримала повідомлення, що у Деснянському районі на вулиці Гната Хоткевича виявили тіло чоловіка з множинними ножовими пораненнями.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з камер спостереження отримала прикмети чоловіка, причетного до злочину, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Невдовзі наряд поліції біля будинку на вулиці Двінській побачив, як невідомий чоловін наносить жінці ножові поранення.

Потерпілій викликали «швидку», а поліцейські почали затримувати нападника, схожого на чоловіка, якого зафіксували відеокамери на вулиці Гната Хоткевича.

У результаті зловмисник кинувся із ножем на працівників поліції, а тому старший наряду застосував табельну зброю.



Правопорушник отримав поранення ноги та був госпіталізований до лікарні. Підозрюваний – громадянин Польщі, 1989 року народження.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ст. 115 (Замах на вбивство), ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  Михайло Бойчук виграв суд у патрульної поліції Івано-Франківська. ДОКУМЕНТ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.