facebook

“Ще з 9 років били, гвалтували та заставляли народжувати дітей”: Прийомні батьки жорстоко знущались над дочкою

Крім того, подружжя стверджували, що один з дітей мав талант зцілювання, і обманювали так сотні людей.

Мешканку Сан-Антоніо засудили до 33 років в’язниці, після того як вона і її чоловік гвалтували прийомну дочку протягом 15 років і змусили її народити трьох дітей, яких пізніше видавали за своїх. Подружжя були заарештовані на початку минулого року, після того як 28-річна Абігейл Альварадо розповіла про жахи, які вона терпіла в дитинстві, повідомляє Daily Mail.



З’явилися шокуючі деталі того, що творилося за стінами будинку Лаури і Ейсебіо Кастільо. З’ясувалося, що на задньому дворі будинку жінка побудувала маленьку церкву і обдурила сотні людей, переконавши їх, що один з дітей народився чудо-цілителем і міг вилікувати рак. Ейсебіо, колишній сержант Армії США, все ще чекає суду.

Абігейл розповіла поліції, що в перший раз її згвалтували, коли їй було дев’ять років. Дівчинку забрали у матері-алкоголічки і помістили в сім’ю Кастільо, яка жила на військовій базі на Гаваях. Майже відразу, як Абігейл удочерили, Ейсебіо став приходити до неї по ночах. Малятко розповіла про все Лорі, але жінка ігнорувала її сльози і говорила, що не вірить їй.

У 2001 році сім’я переїхала до Техасу, і життя Абігейл вже не могла бути гірше. Лора стала допомагати чоловікові і брати участь в зґвалтуваннях. Крім того, подружжя постійно били і ображали дочка, а пізніше почали вимагати, щоб вона стала сурогатною матір’ю їхніх дітей.

Першу дитину Абігейл народила, коли їй було 17 років. Підлітку доводилося спочатку ховати живіт, а потім брехати, що завагітніла від хлопця з сусідньої школи. Друга дитина з’явився, коли їй було 20 років, третій – в 23. Діти думали, що Лора була їхньою мамою, а Абігейл – сестрою.

Читайте також:  "Проблем зі здоров'ям не було, він – спортсмен!" Подробиці про українця, який помер від COVID-19 у Туреччині

У 2009 році родичі перебралися в Сан-Антоніо, де на задньому дворі вони побудували церкву і протягом декількох років отримували пожертви від парафіян. Люди вірили, що один з дітей мав цілющу силу. Саме тут Абігейл і зустріла свого майбутнього чоловіка, який допоміг їй добитися справедливості. Пройшли роки, перш ніж дівчина змогла розповісти йому правду, і навіть тоді вона боялася звернутися в поліцію.

Переломний момент настав у 2014 році, коли Лора потрапила в лікарню і все думали, що вона вмирає. Тоді Ейсебіо сказав Ебігейл: “Коли вона помре, ми залишимося вдвох. Ми одружимося, заведемо ще дітей і продовжимо будівництво каплиці”. У цей момент дівчина зрозуміла, що більше не збирається мовчати.

Лора і Ейсебіо відразу ж утекло, поліція знайшла їх тільки через два роки. В даний час Ебігейл виховує своїх дітей разом з чоловіком і возз’єдналася з біологічною матір’ю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.