facebook

”Бачила злочинця в день трагедії”: Зявились нові подробиці вбивства 5 річної дівчинки, яку найшли в сумці на вокзалі

Помітивши чоловіка, який часто бував біля дитячого майданчика, стурбована жінка підійшла до нього, щоб з’ясувати, чи не бачив він її зниклу дочку.



Мати п’ятирічної Віри (ім’я змінено), чиє тіло було знайдено в спортивній сумці біля залізної дороги в її рідному Серпухові, бачила вбивцю дочки, коли розшукувала її у дворі і опитувала перехожих.

Малятко зникла з дитячого майданчика прямо навпроти будинку. На її пошуки люди висунулися майже відразу і оперативно підключили волонтерів. Помітивши молодого чоловіка, якого часто бачили поруч з дитячим майданчиком, стурбована мати підійшла і до нього, щоб з’ясувати, чи не зустрічав він її дівчинку. Але, побачивши, що наближається до нього жінку, чоловік втік геть.

Нагадаємо, що за фактом вбивства 5-річної дівчинки порушено кримінальну справу. Підозрюваний вже затриманий. Ним виявився місцевий житель А. Сьомін. Співробітники правоохоронних органів відзначають, що у зловмисника стерті лікті і коліна, він для чогось почистив диван і виправ одяг, в якій був в день зникнення і вбивства малятка.

Читайте також:  Відео з весілля 13-річної дівчинки змусило ридати увесь світ, боляче дивитися: "Немає слів"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.