facebook

Громадянин України арештований в Реджо-Емілії за звинуваченнями у зґвалтуванні 24-річної італійки

Дівчина була згвалтована в зеленій зоні, неподалік від вулиці Petit Bon.



Поліція Реджо Емілії заарештувала українця за звинуваченнями у зґвалтуванні в неділю ввечері 24-річної італійки, яка прогулювалася вулицями міста. Як розповіла жертва, вона йшла по вулиці, коли хтось підійшов до неї ззаду, міцно схопив за плечі і відтягнув у кущі, де і сталося насильство.

Заарештований громадянин України 1992 року народження зареєстрований в квестурі Реджо-Емілії, на даний момент, не має постійного місця проживання і перебивається тимчасовими роботами. Суб’єкт був ідентифікований і зупинений поліцією сьогодні вночі в сільській місцевості на околиці міста.

На місці злочину поліція виявила футболку українця з логотипом пакувальної компанії, де він працює. Чоловік має проблеми з алкоголізмом, в Італії проживає протягом трьох років.

Затриманого судитимуть за статтею 609 Кримінального кодексу, яка карає гвалтівників на термін від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Міністр внутрішніх справ Маттео Сальвіні сьогодні вранці написав твіт про арешт, вказавши, що українець є політичним біженцем і те, що незабаром “занадто слабке покарання для іммігрантів, які займаються злочинною діяльністю в Італії, буде посилюватися”.

Читайте також:  У “співочого ректора” Поплавського виявили не задекларовані маєток і дорогі авто (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook