facebook

2 дні тіло пролежало у занедбаному хліві: страшна знахідка приголомшила весь регіон

2 дні пролежало у занедбаному хліві в Луцьку тіло безпритульної Людмили Харчук. Останні роки жила там разом з донькою та хворим сином. Діти грошей на поховання не мали.




“Мама померла уві сні. Відразу зателефонували у поліцію. Вони приїхали і повідомили, що похованням мають займатися діти. Та грошей у нас на це немає. День бігала по державних установах. Врешті соціальна служба погодилася поховати її за комунальний рахунок. Та до цього треба було чекати 10 днів – така у них процедура. Не знали, що робити з тілом. У морг його мали б відвезти поліцейські, та вони не схотіли. Зробили це лише на другий день після втручання журналістів”,
– розповіла кореспонденту Gazeta.ua донька Алла Вишнивецька.

Раніше Людмила Харчук працювала вчителем у луцькому ПТУ №6. Разом з дітьми мешкала у гуртожитку.

“Кілька років тому мама пішла на пенсію, бо через стан здоров’я працювати вже не могла. Її попросили звільнити житло. Намагалися добитися правди у судах, та нам не вдалося. У центрі Луцька знайшли хлівчик, який його господар погодився здати нам в оренду. Платили щомісяця 1,2 тисячі гривень”, – поділилася Анна Вишнивецька.

Читайте також:  "Посилення карантину і "згоряння" легень, штам "Омікрон" долає кордон": лікар про удар вірусу вже через тиждень (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.