facebook

Косів: стало відомим прізвище судді, син якого “попався” п’яним за кермом (відео)

Журналіст виклав відео з молодим порушником, який виявився сином судді Косівського районного суду.

Під час спілкування з поліцією молодик поводився дивно, і працівники поліції запідозрили, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Проте навіть після трьох тестів, які підтвердили стан сп’яніння син судді Гордія все заперечував.

21 липня, під час оформлення ДТП, працівники поліції зупинили автомобіль ВАЗ. Під час спілкування з водієм, працівники поліції виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, та запропонували пройти тест на алкогольне сп’яніння, за допомогою приладу Драгер. Водій продув Драгер, та не погодився з його результатом і виявив бажання поїхати в медичний заклад для повторного освідчення. В лікарні після двох продувок приладу Алкон водій знову не погодився з результатами тесту, та заявив що не вживав алкоголю майже тиждень.
Цікаво яким буде рішення Суду, по розгляду справи про адміністративне правопорушення, передбачене ст.130 КУпАП? – написав Віталій Мацьоцький.

Окрім того, як виявилось, син керував батьковим авто без реєстраційних документів і на нього було складено протокол ст.126 КУпАП.

Читайте також:  Після сьогоднішньої негоди у небі над Прикарпаттям з’явилась подвійна веселка (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.