facebook

Стан доріг у Карпатах не просто технічно жахливий, а принижує людську гідність, – синоптик Наталка Діденко

Популярний народний синоптик Наталка Діденко мандрує Івано-Франківщоною. Зокрема, вона вже встигла відвідати Косівщину та Верховинщину, повідомляє WestNews.
Своїм враженням від побаченого Діденко поділилася на власній сторінці в мережі Facebook.

“Часом я думаю, що Бог створив таку фантастичну красу української природи, щоб ми максимально на неї задивлялися і мінімально лаялися, підскакуючи на цій фальш-дорозі до стелі автомобіля. Щоб ми не звертали увагу на стан доріг у Карпатах, який вже не просто технічно жахливий, а принижує людську гідність. Відрізками доріг ніхто палець об палець не вдарив, щоб хоч якось цьому зарадити. Не йде мова навіть про нормальний шлях, а хоча б про необхідні латки. На очах у всіх дороги стікають своєю дорожною кров‘ю, стогнуть, благають про допомогу, заходяться в агонії, просто виглядають, як страшні каліки – а над ними вгодовано стоять ті, хто може їм, дорогам, допомогти, але просто по-садистськи нічого не робить і ще й насміхається”,



– йдеться у дописі Діденко.

Разом із тим, народний синоптик відвідала базар в Косіві, а також покуштувала вареників у Верховині.

«Злива була дуже потужна, а від грози навіть здригалася трохи хата. Я з дитинства вже й забула, коли боялася грози. Згадала о 6 ранку», – розповіла вона, перебуваючи у Верховині.

Читайте також:  Синоптик повідомила якої погоди слід очікувати українцям на наступний тиждень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.