facebook

“Не хотів їсти та постійно втрачав свідомість”: На Тернопільщині мати жорстоко побила дворічного сина

Жертва виховання. Дворічна дитина потрапила до реанімації з травмою голови та синцями. А ще дитина втрачала свідомість, оскільки декілька днів не їла. Поліція запідозрила в побитті рідну матір.



Дві доби дитина не хоче їсти і непритомніє – з такими скаргами в швидку зателефонував батько хлопчика.

Дворічного Михайлика доправили до реанімації. За декілька днів лікарям вдалося поліпшити стан дитини. Мішу нещодавно перевели з реанімації до звичайного відділення. Протягом цього часу від нього не відходить батько.

Після бесіди з батьком поліцейські запідозрили: Мішу била рідна матір. За декілька днів до госпіталізації дитини сім’ю відвідувала місцевий фельдшер. Вдома була мама з дітьми.

Фельдшер помітила на тілі дитини синці і звернулася до районної служби у справах дітей. Однак, за словами жінки, там заявили, що вона перебільшує і роздуває проблему.

Коли Мішу забирала швидка, виявилося, що його молодший братик Федя також хворий. У дитини бронхіт.

З моменту як однорічного Федю та дворічного Михайлика забрали до лікарні, у будинку – нікого. Батьки разом з малюками, а старших сестер забрали соціальні служби.

Мама Михайла запевняє – дитину не била. За словами Алли, стан дитини погіршився через вроджені вади. Співробітники служби у справах дітей коментувати ситуацію відмовляються.

Чому чиновники вчасно не відреагували на дзвінок фельдшера і хто бив дворічну дитину, з’ясовує поліція.

А Міша, повідомляють лікарі, потихеньку йде на поправку. Малюк вже почав їсти, і у нього нормалізувався сон. Через півтора-два тижні дитину, можливо, випишуть. Але куди і з ким поїде Міша – буде залежати від слідчого та рішення соцслужб.

Читайте також:  Коли розпочнеться новий навчальний рік і в якому форматі працюватимуть школи: заява МОН

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.