facebook

На Львівщині мотоцикліст наїхав на візок з немовлям та дворічну дитину

У с. Підгородці Сколівського району Львівської області водій мотоцикла «Сабур», не впоравшись з керуванням, наїхав на дітей.



Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 29 липня, близько 15.30 год.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Сабур», 32-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та зачепив кермом дитячий візок, у якому перебувала дівчинка віком одинадцять місяців. Дитина була доставлена у лікарню, де медики діагностували у неї забої. Також травмована дворічна сестра дівчинки. У момент наїзду діти перебували з мамою на узбіччі дороги. Сам мотоцикліст також отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:  Вжe жaлiє, що пoвeрнyвcя з Лoндoнa: Лyцeнкa в Києві чeкaв “тeплий” прийoм. Пoдивiтьcя, щo вiн нaтвoрив – Biдeо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.