facebook

Страшна смерть на Миколаївщині: вантажівка засипала будматеріалами пішохода

Аварія трапилась у Первомайську. Водія вантажівки госпіталізували у важкому стані.
Про це повідомили у ГУ ДСНС Миколаївської області.




«31 липня о 07:33 від очевидців надійшов телефонний дзвінок про дорожньо-транспортну пригоду, яка виникла на вул. Київській м. Первомайськ»
, – йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що вантажний автомобіль Renault Magnum, який перевозив будівельні матеріали, перекинувся. В той момент поруч проходив пішохід, якого й засипало цими будматеріалами. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Окрім цього водія вантажівки заблокували понівечені елементи машини. Рятувальники деблокували людину за допомогою спецобладнання, чоловіка у тяжкому стані доправили до Первомайської центральної районної лікарні.

Наразі обставини події з’ясовують правоохоронці. За попередніми даними, водій вантажівки не впорався з керуванням і допустив перекидання вантажу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Триває розслідування.

Раніше на Миколаївщині на трасі «Київ-Одеса» неподалік смт Криве Озеро сталась смертельна ДТП. Водій та четверо пасажирів рейсового автобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу.

Читайте також:  Українцям будуть менше відключати світло: Експерт назвав важливу умову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.