facebook

На Прикарпаття прибула знімальна група скандального телевізійного проекту

У місто на Прикарпатті навідалася знімальна група програми «Інспектор. Міста» у кількості близько 15-ти чоловік.
В першій половині дня вони перевіряли спортивно-оздоровчий комплекс “Акваторія” в Калуші, інформує WestNews з посиланням на “Вікна“.

Які ще заклади у Калуші буде інспектувати телеведучий проекту «Інспектор. Міста», наразі невідомо. Як правило, перевіряють заклади освіти і охорони здоров’я, сферу послуг, якість води, безпечність дитячих майданчиків, супермаркети, заклади громадського харчування тощо.

Телевізійники акцентують увагу на тих проблемних місцях, щодо яких є нарікання і скарги з боку мешканців.

Нагадаємо, що зйомки програми в місті Долина стали одними з найскладніших для знімальної групи і перетворилися на справжній детектив. Інспектор Володимир Остапчук мав дуже багато запитань до мера міста Володимира Гаразда: і про його підприємство, куди журналістів не пустили, і про задекларований ним благодійний фонд, який можливо розповсюджує неліцензовані ліки, і про те, чому в долинян відбирають землю.

Згодом директор, магазин якого перевіряв інспектор у Долині, розповів про ревізію у деталях. Була здійснена перевірка у супермаркеті “Наш Край”. Ситуація там була плачевна: потерміновані продукти та брудний цех. Директору здалося дивним, що інспектор не сказав, що працівники проекту були у магазині з повторним візитом через місяць і перевіряли терміни на молокопродуктах та кондитерському відділі.

Пізніше мер Долини розповів, як наспраді відбувалися зйомки передачі. За його словами Долина була вибрана не випадково, стало зрозуміло відразу після перегляду фільму: всі «порушення» і «беззаконня» у місті знайшли свого головного «винуватця» – міського голову. За словами мера, у програмі було презентовано «шоу» про «бандитське і мафіозне» місто. На думку мера, програма вдарила не по ньому, а облила брудом ціле місто.

Читайте також:  ДТП у Калуші: авто перекинуло через бетонну плиту на дорозі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.