facebook

“Все може бути”: друг Ані Лорак прокоментував зраду її чоловіка

Чоловік Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був свого часу дуже закоханий у співачку. Однак не виключено, що з роками він міг піти на зраду.

Так в короткій розмові з OBOZREVATEL український естрадний співак прокоментував зрaду Мурата Налчаджиоглу, на якій його злoвили в Києві поки Ані Лорак гостювала на фестивалі “Жара-2018” в Баку. Співрозмовник видання добре знав закулісне життя артистки до її від’їзду до Росії, у 2009 році також був одним з гостей на весіллі зіркової пари. Ім’я артист побажав не розголошувати.




“Нічого про це не знаю, але це шоу-бізнес, все може бути. – відповів співак на питання про хитку ситуації в родині Лорак. – Ймовірно, Кароліна теж дозволяла собі легкий флiрт: то вона з Лазарєвим обіймається, то з Меладзе у них був там дуже ніжний кліп… думаю, це не кожному чоловікові сподобалося б. Хоча він (Мурат – Ред.) напевно розуміє, що така в неї робота”.

Через напружений графік співачка часто не буває вдома, що, на думку артиста, також могло стати однією з причин натягнутих відносин.

“Я не виключаю варіант, що Мурат міг так вчинити. Допускаю, але я свiчку не тримав, розумієте, не можу говорити точно, але не виключаю”, – додав він.

При цьому співак підкреслив і той факт, що в перші роки спільного життя Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу, почуття бізнесмена до артистки були помітні неозброєним оком.

“Наскільки я бачив, Мурат був дуже закоханий в неї”, – зазначив він.

Читайте також:  Дитина, на яку в запорізькому парку впала дерев’яна скульптура ведмедя, померла

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.