facebook

Водолази знайшли тіло дівчинки, котра потонула неподалік Тросника у Тисі

Сьогодні, 1 серпня, вранці продовжилися пошуки дівчинки, яка 29 липня не повернулася додому після водних процедур на річці Тиса в с. Тросник Виноградівського району.



Орієнтовно о 13:10 тіло дитини було знайдене водолазами ДСНС водолазно-рятувального відділення м. Хуст аварійно-рятувального загону спецпризначення та доправлено на берег, де передано правоохорцям.

Тіло 9-річної дівчинки виявили на відстані близько 9 км по течії вниз від орієнтовного місця утоплення двох дітей, повідомляють в У ДСНС у Закарпатській області.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, 29 липня четверо місцевих дітлахів без нагляду дорослих пішли купатися на річку. Для водних процедур вибрали дуже небезпечне й малолюдне місце з крутим берегом. Не зупинило дітей і те, що жоден із них не вміє плавати. Двоє з неповнолітніх зуміли вибратися на берег, а їхніх друзів, 10-літнього хлопчика та на рік молодшу дівчинку, понесло стрімкою течією і більше їх ніхто вже не бачив. Повідомлення про можливу трагедію на воді надійшло до оперативно-рятувальної служби 29 липня о 22:05. Для пошуків дітей залучалося й відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. А 30 липня о 05:20 для проведення обстеження акваторії річки Тиса було направлено водолазно-рятувальне відділення м. Хуст групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення. Тіло хлопчика водолази відшукали напередодні, 31 липня.

Читайте також:  ДТП з автобусом Москва-Донецьк: є жертви

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.