facebook

4 і 11 серпня «чорні» дні на дорогах всієї Італії

Міністерство внутрішніх справ Італії вже попередило про затори на трасах країни в найближчі дві суботи.



Жителі Європи спрямовуються у відпустку, що призведе до великих пробок на популярних автомагістралях. Міністерство внутрішніх справ Італії вже попередило про затори на трасах країни в найближчі дві суботи. Про це пише місцеве видання Ansa.

Фахівці італійського МВС назвали 4 і 11 серпня «чорними» днями на дорогах країни. Виною тому величезна кількість місцевих жителів, які кинуться на відпочинок. Крім того, дорожня ситуація в останні дві неділі серпня і перші вихідні вересня також буде ускладнена.

Подібна ситуація щорічно спостерігається на всіх європейських магістралях. Як пише News.turizm.ru, уникнути пробок через традиційні відпустки в липні-серпні практично неможливо. При цьому пік завантаженості припадатиме на вечір п’ятниці і весь суботній день за направленнями з великих міст, а в зворотному напрямку – на неділю.

Щільний трафік очікується в найближчі кілька вихідних в Бельгії на трасах E40 Брюссель – Остенде і E17 Антверпен – Гент. У Франції дорожні пробки прогнозуються по суботах на трасі A7 в Долині Рони з 4:00 до 16:00, на A71 навколо міста Клермон-Феррана з 7:00 до 15:00, на A9 уздовж Середземного моря з 6:00 до 17: 00 і на A10 навколо Бордо з 10:00 до 17:00.

«Червоний» рівень завантаженості автодоріг очікується в Німеччині в найближчі вихідні на дорогах Баден-Вюртемберга і Баварії. В Австрії особливо щільний рух буде в найближчу суботу на прикордонних переходах з Німеччиною (B179 Fernpassstrasse), на трасі A10 між Зальцбургом, Філлаха і Флахау і на A11 в напрямку Словенії. Пробки у вихідні чекають і тих, хто прямує через Швейцарію до Італії. Фахівці називають найбільш проблемними ранкові години.

Читайте також:  Торги на Шанхайській біржі відкрилися падінням ключового індексу

Шукайте деталі в групі Facebook