facebook

Півторарічний малюк втік з дитячого садка: з’явилося відео

У російській Вологді півторарічний малюк зумів втекти з приватного дитячого садка і в одному підгузку протягом десяти хвилин гуляв по вулиці. Відповідний запис з камери відеоспостереження була опублікована на каналі YouTube.

Як з’ясувалося, інцидент стався 12 липня, але відео з’явилося лише зараз. Мати дитини розповіла, що малюка залишили без нагляду, в результаті він, як випливає з ролика, в одному памперсі вийшов на вулицю через незамкнені двері чорного входу і втік.
За словами матері, у дворі на дитину звернула увагу жаліслива жінка: «вона привела його спочатку в інший дитячий сад. Мабуть, його вихователі подзвонили в установу по сусідству. До цього моменту там малюка ніхто не шукав».

Знайшла хлопчика жінка також звернулася в поліцію, завдяки чому сім’я дізналася про інцидент. Після того, що сталося батьки дитини через керуючу компанію добули запис з камери відеоспостереження.

Матеріали були направлені в прокуратуру і Слідчий комітет, проводиться перевірка. Крім цього, сім’я звернулася в кілька наглядових відомств.

У дитячому садку заявили про посилення контролю над роботою вихователів. Повідомляється, що причетний до інциденту педагог був звільнений.

Читайте також:  Травми несумісні з життям: Після сварки з матір’ю 14-річна дівчина викинулась з вікна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.