facebook

Світлана Лобода не SuperSTAR: новий кліп співачки здивував фанатів (відео)

35-річна українська співачка Світлана Лобода після народження другої дитини продовжує активно працювати. Так, 6 серпня зірка опублікувала кліп на свій хіт «SuperSTAR».

Перші хвилини ролика більше нагадують не відео на музичну композицію, а приголомшливий анонс до філософської мелодрами, націленої на жіночу аудиторію з низькою самооцінкою. Далі Лобода здивувала фанатів гейськими поцілунками та історією покоївки, яка бажає більшого від життя.

Доки Світлана співає про те, що вона суперзірка, на екрані розгортаються досить сумбурні події: співачка з’являється в образі мотоцикліста, яка їздить по пустелі, після цього знаменитість загоряє на пляжі, ще трохи пізніше танцює в шубі.

Що саме співачка мала намір показати у цьому кліпі, мабуть, залишиться загадкою.

Хоча у коментарях окремі користувачі висловлюють захват від нового відео співачки, більшість з них надіялися побачити Лободу вагітною, якою вона постала у раніше поданому тизері. В ньому співачка з танцювальним балетом виконала на піску ритмічні рухи, які іноді здавалися занадто еротичними. Як і артистка, танцівниці теж були вагітними. З невідомих причин ці кадри не увійшли до основної роботи.

Нагадаємо, зйомки кліпу проходили в США, де Світлана Лобода проводила час до і після народження другої дочки Тільди.

Читайте також:  Запросив учнів відсвяткувати: вчитель домагався до підопічних

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.