facebook

Вантажівка практично розчавила легковик: постраждала п’ятирічна дитина

У селі Благовіщенка Запорізької області близько 16 години 6 серпня сталася серйозна ДТП з легковим ВАЗом і вантажівкою КамАЗ, в якій постраждали водій легковика та його дитина-пасажир.



Як повідомляє Медіа Центр, 29-річний місцевий житель, який міг бути нетверезим, виїхав на дорогу з узбіччя і не помітив вантажівку, що проїжджала. Внаслідок машина опинилася під кoлесами вантажівки.

Після аварії обидва постраждалих були госпіталізовані, а медики встановили, що у хлопчика забій лівого передпліччя і, імовірно, тупа травма живота. Обставини цієї страшної аварії на даний час встановлюють фахівці.

Нагадаємо про масштабну ДТП на Полтавському шосе під Дніпром, де легковий автомобіль Audi врізався в пасажирський автобус, дві людини загинули і 16 отримали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, чому в Україні стало більше аварій на дорогах. Також ми повідомляли про українські міста-“рекордсмени” за кількістю ДТП.

Також варто нагадати, що в 2017 році п’яні водії влаштували майже шість тисяч ДТП в Україні. Через злочинну поведінку власників авто загинули понад сто осіб.

Читайте також:  “Людей кидало по всьому салону як ляльок…”: З’явилось відео з реєстратора всередині автобуса, який потрапив в ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.