facebook

Квартира, машина і дружині – шуба: на що прикарпатець витратив виграний у лотереї мільйон гривень (відео)

Крім того, на запрошення оператора державних лотерей “М.С.Л.” пан Анатолій приїхав до Києва разом зі своєю сестрою – Інною, аби взяти участь у дводенній програмі “Два дні з життя мільйонера” від “Клубу мільйонерів “М.С.Л.”. На гостей очікував справжній вир мільйонерських розваг: лімузин, відвідання аквапарку, SPA-салонів, участь у професійній тематичній фотосесії, бранч з ведучими “Лото-Забава” та дегустація делікатесів у престижних ресторанах.

Перемога прийшла до щасливчика напередодні дня народження донечки. Тож Анатолій знав, перше, на що витратить гроші – подарунок улюбленій дитині: модний телефон і гіроскутер. Далі, маючи на рахунку чималу суму грошей, сім’я почала реалізовувати свої давні плани:

“В мене була стара квартира в іншому районі, я її продав і на ті гроші, які назбирав з “Лото-Забави”, з виграшу, купив собі нову квартиру”, – розповідає Анатолій Павлюк.

За рік у сім’ї пана Павлюка встигли здійснити все задумане. Дружина отримала обіцяну норкову шубу. Цього літа разом сім’я з’їздила на море до Туреччини. Звичайно, здійснив Анатолій і свою чоловічу мрію – купив нове авто. І те, про що мріяв найбільше, – нові вудочки для рибалки. Рибалка є великим захопленням чоловіка. Каже, так відпочиває і морально, і фізично. Пишається й тим, що завжди щастить з уловом. І, як виявилось, не лише на рибалці, а й в лотереях. То ж не даремно цілих 10 років Анатолій грав у “Лото-Забава”.

Читайте також:  “5 офіційних випадків”: Число заражених коронавірусом українців зростає: де вони і як себе почувають

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.