facebook

На Прикарпатті вчителька біля школи побила однокласницю на очах у її дітей

31 травня у селищі Солотвин Богородчанського району Івано-Франківської області трапилась бійка між двома жінками.



Близько 21:00 молода розлучена вчителька Жураківської ЗОШ прийшла до дитячого майданчику на території Солотвинської ЗОШ. Там вона побачила жінку, з якою колись вчилась в одному класі і з якою перебувала у неприязних відносинах. Вчителька підійшла до неї та почала сварку, яка переросла у бійку.

Нападниця нанесла потерпілій 15 ударів руками в голову, груди, живіт та в ліву руку, спричинивши їй тілесні ушкодження у вигляді садна лобової ділянки, синців молочних залоз, грудної клітки, лівої руки, передньої стінки живота, забою м’яких тканин п’ятого пальця та лівої китиці у вигляді набряку та синця. Все це лікарі згодом віднесли до легких тілесних ушкоджень. Крім того, під час конфлікту з потерпілої впали на землю окуляри, які вчителька підняла й розламала.

Побита жінка розповіла слідчим, що увечері прийшла на дитячий майданчик зі своїми двома малолітніми дітьми. В цей час до неї підійшла її колишня однокласниця, почала сварку та бійку. Все це сталось на очах у дітей. Факт бійки підтвердили також двоє свідків, які бачили ситуацію.

Суд, розглянувши всі докази та факти, виніс вирок у цій справі. Вчительку-нападницю визнали винною в побитті колишньої однокласниці та призначили штраф в розмірі 850 гривень.

Крім того, вона повинна буде сплатити потерпілій 580 гривень матеріальної шкоди – за розбиті окуляри, а також 3000 гривень моральної шкоди.

Читайте також:  10-річного хлопчика з прапором України побив священник УПЦ МП. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.