facebook

У смертельній аварії на Рівненщині заживо згорів водій фури, кермувальник молоковоза – в реанімації

У Дубенському районі не розминулися багатотоннажна машина і автоцистерна із молоком. У результаті – один загиблий, один потерпілий у важкому стані.



У суботу, 11 серпня, близької шостої двадцять ранку, ДТП із летальними наслідками сталася у Дубенському районі Рівненщини. Смертельне зіткнення, внаслідок якого один водій згорів живцем, а інший потрапив до реанімації, відбулося поблизу села Птича на трасі «Київ–Чоп». Інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як попередньо на місці автокатастрофи з’ясували правоохоронці, водій автомобіля DAF 95, прямуючи у бік Львова, у селі Птича допустив зіткнення із автоцистерною ГАЗ (молоковозом), за кермом якого перебував 41-річний житель села Стара Носовиця Дубенського району, що виїжджав із другорядної дороги.

Унаслідок зіткнення вантажівка DAF спалахнула. У пожежі загинув її кермувальник. Ще один водій, 41-річний мешканець Житомирщини, не постраждав.

Водія молоковоза з термічними опіками 20% тіла медики каретою «швидкої» доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. ДСНСники загоряння авто ліквідували. На місці події працюють слідчо-оперативна група й експерти.

Рух на цій ділянці ускладнено. Поліція влаштувала для легковиків об’їзд, вантажні ж автомобілі – чекають.

Читайте також:  Трагічна ДТП: Водій збив жінку з дитиною прямо на пішохідному переході

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.