facebook

У Франківську зносять МАФ, який заважав з’єднанню Південного та Північного бульварів (фото)

Нещодавно в Івано-Франківську розпочали роботи з об’єднання двох бульварів.

Сьогодні комунальники почали демонтовувати МАФ, який заважав об’єднанню. Про це повідомляють на сторінці міського голови.

“Він стояв на шляху з’єднання Північного і Південного бульварів. Не секрет, що з ним були певні проблеми. І ось нарешті почали демонтаж МАФу на вул. Тичини, 14. Далі візьмемось за асфальтування дороги зі сторони вул. Панаса Мирного до Тичини. Наразі вже заасфальтували ділянку від вул. Бельведерської до ринку, проклали бордюрну лінію. Отож, підготували виїзд для демонтажу торгових рядів”, – йдеться у дописі.

Ще близько десяти років тому в Івано-Франківську заговорили про з’єднання двох бульварів. Магістраль “Північ-Південь”, що запланована генпланом повинна стати останньою ланкою на шляху сполучення головних вулиць Галицької та Гетьмана Мазепи, оминаючи центр міста. Однак тоді на заваді планам стали “п’яний базар”, автостоянка військової частини та будинки, які розташовуються в межах майбутньої дороги.

Проект сполучення Південного і Північного бульварів був розроблений ще у 2006 році НДІ “Проектреконструкція”. Натомість тільки на початку квітня цього року управління капітального будівництва МВК провело тендер на будівництво дороги, перемогу в якому здобув ТзОВ “Івано-ФранківськАвтоДор” з сумою 9 мільйонів 978 тисяч 278 гривень.




Читайте також:  Як відомий ведучий Дмитро Комаров у франківському ресторані відпочивав (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.