facebook

Більш як півсотні франківських дітей отримали шкільні портфелі з канцтоварами. ФОТО

Традиційно перед початком навчального року в Івано-Франківську відзначають свято першого портфелика, започатковане ще сім років тому.




Щорічно за гроші міського бюджету закуповують шкільні рюкзаки та необхідне приладдя дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування. А ось вже другий рік поспіль до цього списку додаються й діти, чиї батьки загинули в зоні АТО.

Сьогодні вручили 58 таких портфелів. Їх отримали дітки, які опинились у скрутних життєвих обставинах. Зокрема й ті, щоо живуть у Містечку милосердя, в прийомних сім’ях, закладах соціального захисту. Шкільний інвентар отримали учні 1-4 класів.

“Дуже дякую партнерам, які традиційно роблять хороші знижки для нас на канцтовари. Дякую й депутатам, що підтримали ініціативу. Основне, аби такі діти відчували нашу турботу. Але головна подяка – тим небайдужим людям, які сьогодні опікуються малечею. Громада не повинна бути осторонь в непростих ситуаціях”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

А секретар міської ради Оксана Савчук наголосила, що така увага і турбота про цих дітей є добрим прикладом того, як ми повинні дбати одне про одного. Окрім портфелів, діти отримали смачні подарунки та день безкоштовних веселощів у розважальному центрі “Чубі Бум”.

Читайте також:  Сім'ї загиблих в АТО отримали статус учасників війни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.