facebook

Друзі загиблого байкера розшукують людину, яка зафіксувала аварію на відеореєстратор

12 серпня на трасі Київ-Чоп загинув 27-річний юнак, житель села Раковець Богородчанського району, Степан Близнюк.

Його друзі в соціальних мережах активно поширюють публікацію про те, що розшукується людина, яка зафіксувала момент аварії на відеореєстратор. За їхніми даними, она з машин, яка їхала поруч, зафіксувала момент зіткнення. На жаль водій транспортного засобу тільки встиг повідомити про наявність такого відео. Через шоковий стан друзі не взяли контактні дані очевидця.




“Ми маємо надію, що водій цієї машини шукає нас, щоб передати відео моменту ДТП,”
– пише один з його друзів Юрій Зіняк.

Відеофакт є дуже важливим для його родичів друзів, а також для слідства, яке ведеться по факту ДТП.

Всіх, хто має будь-яку інформацію стосовно аварії просять звертатися за телефоном: +380989134098

Нагадаємо, що як попередньо встановили поліцейські, сталося зіткнення мотоцикла «БМВ», котрим керував 26-річний житель Івано-Франківської області, та автомобіля «Фольксваген», під керуванням 22-річної мешканки Буського району, яка виїхала на нерегульоване перехрестя з другорядної дороги та не надала переваги в русі.

Від отриманих травм мотоцикліст помер на місці. Тілесні ушкодження отримали водій та пасажир «Фольксвагена», 24-річний житель Буського району.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Вчора відбулось прощання з молодим байкером у його рідному селі на Богородчанщині. Провести його в останню путь зійшлися сотні людей.

Читайте також:  Сьогодні в Івано-Франківську презентують Книгу Пам'яті Небесної Сотні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.