facebook

Авто «в мотлох» та бійки з поліцією: У Києві неадекватний мажор вчинив масштабну ДТП

У Києві молодики на авто на повній швидкості в’їхали у припарковані авто, ті розкидало по всій дорозі. Про це повідомляє спільнота у Facebook «Київ оперативний».

Так, інцидент стався ввечері 20 серпня, о 20:20 на Дніпровській набережній.

«Сьогодні о 20:20 сталася серйозна ДТП за участю 4 автомобілів. Як видно з відеозапису, водій автомобіля BMW на великій швидкості в’їхав у припарковані автомобілі», – йдеться у повідомленні.

Після зіткнення машини розкидало по всій дорозі, корпуси авто зім’яті повністю.

За словами очевидців, хлопець не встиг сісти в один з автомобілів, цим самим врятував собі життя.

Варто зазначити, що на місці аварії мало не розпочався самосуд, адже до прибуття поліції молоді люди з BMW вийшли з машини, а потім не зізнавалися, хто з них був за кермом.

«На перехресті Березняківської і Дніпровської набережної група молодих людей, за словами очевидців «мажори» їхали на чорній BMW, яка на швидкості врізалася в припарковані автомобілі. Всього постраждало 4 машини. Жертв немає. Поліція так і не змогла з’ясувати, хто був за кермом. У головного підозрюваного при собі був травматичний пістолет, яким він погрожував усім навколо», – зазначили у спільноті dtp.kiev.ua.

Як розповідають очевидці, на місце аварії приїхало авто, і з BMW забрали всі речі. Вони переконують, що водій автомобіля, який скоїв ДТП, перебував у неадекватному стані.

Проте поліції горе-водій свою провину заперечував, стверджуючи, що не він був за кермом.

«Патрульні під час своїх тривалих розглядів заарештували кілька очевидців. Одного за те, що він торкнувся патрульну машину, другого – за образи в сторону представника нацполіції. Все тривало близько двох годин», – йдеться у дописі.

Читайте також:  Пішла з життя 11-річна Ліза, мужність котрої поєднала українців




Шукайте деталі в групі Facebook