facebook

“Народом оволодіє повне нерозуміння”: Молодий екстрасенс пророкує непросту долю Україні

Учасник української «Битви екстрасенсів», екстрасенс-медіум, молодий провидець каже, що жахливі події на Сході не пройдуть даремно. Все це згуртує Україну, тому наша держава виживе та стане сильною. Українці забули, що вони міцна нація. Усвідомлення своєї непереможності є основою перемоги.



Гордєєв тлумачить розклад карт таро для України наступним чином. Українцям у 2018 році треба готуватись до чергових перевиборів, у результаті чого є шанс, що олігархічна влада частково очиститься. Тим не менш, загострення політичної кризи все ж відбудеться. Це призведе до зміни парламентських сил. Успішне проведення реформ буде сприяти відродженню держави.

Прогноз екстрасенса щодо ситуації на Сході невтішний. Максим каже, що на швидке завершення конфлікту годі розраховувати. Народом оволодіє повне нерозуміння ситуації. Буде складно зрозуміти, хто правий, а хто ні. Є ризик замороження воєнних дій на певний час. Але загрози розпаду країни на дві частини Гордєєв не бачить.

Прогнози і пророцтва від найсильніших екстрасенсів України – 2018 різняться. Провидці сходяться на тому, що найболючіше питання українців – війна на Сході – не зможе бути повністю вирішеним у найближчі роки. Країна потребує сильних лідерів, які виведуть її на правильний шлях розвитку. Якщо вірити словам найсильніших екстрасенсів країни, такі політичні діячі з’являться. На них чекати слід у другій половині 2018 року.

Додають позитиву і прогнози щодо розвитку економіки країни. Підписана угода про Асоціацію відкриє двері Європейського Союзу для наших промисловців та підприємців. На території країни почне розвиватись бізнес, а, як наслідок, утворення нових робочих місць, покращення життя населення.

У будь-якому випадку, майбутнє країни залежить від позиції самих українців. Зірки можуть допомогти та підказати шлях до розвитку. Наполегливо працювати, змінюватись, змінювати погляди на політику доведеться мешканцям України самостійно.

Читайте також:  Евакуювали 350 людей: На Житомирщині в ТРЦ сталася НП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.