facebook

“У нього їхав дах”: Вражаюча розповідь сина харківського стрільця про батька

Харківський стрілець Олександр Поярков був професійним автослюсарем, жив із дружиною, а з рештою родини майже не спілкувався.



Син Пояркова від першого шлюбу Артем каже, що вони з матір’ю тікали колись від батька через його любов до горілки.

“Зі мною погано поводився. Не бив, але ображав. Коли випивав – “дах їхав” іноді, так що агресивним ставав. Коли не випиває – нормальна людина. Мабуть, горілка сильно вже мозок затуманила, що на такі дії пішов “, – розповідає Артем, передає ТСН.

А от про захоплення зброєю ніхто у родині не знав. Хоча зізнаються – всі необхідні навички для її виготовлення мав.

“Він автомобіль зробив, який на виставці був. З військового автомобіля ГАЗ-69 він зробив позашляховик”, – додає батько Віктор Поярков.

Каже, не бачив сина кілька місяців, бо посварився через право на спадок. А ще, розповідає, син раніше заглядав у чарку, впадав у депресію, а під час служби в армії навіть намагався вкоротити собі віку.

“Там у нього конфлікт стався з начальством і він повісився. Суїцид. Але солдати побачили і вийняли з петлі його. У нього сильна депресія була”, – розповів батько стрільця.

Поліція також вважає, що на страшний вчинок стрільця штовхнули депресія та алкоголь.

У ніч проти 20 серпня біля Харківської міськради сталася стрілянина. Невідомий чоловік поранив охоронця та зайшов до будівлі. Після – вийшов, почав стріляти у патрульних, одного з них поранив смертельно. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь, застреливши чоловіка.

Читайте також:  Кліматолог розповіла, як зміниться погода в Україні в найближчі роки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.