facebook

На Чернігівщині 17-річну дівчину на смерть збив комбайн

У Чернігівській області у Ріпкінському районі сталась смертельна ДТП, у результаті якої загинула місцева дівчина 2001 року народження.



Про це поінформувала прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Правоохоронці з’ясували, що 22 серпня 2018 року о 23:17 до чергової частини Ріпкинського відділення ЧВП ГУ НПУ в області по каналу «102» надійшло повідомлення про те, що біля села Ямище Ріпкинського району Чернігівської області виявлено дівчину без ознак життя.

На місці пригоди (близько 2 км від с. Ямище Ріпкинського району Чернігівської області у напрямку с. Сибереж Ріпкинського району Чернігівської області) на узбіччі дороги було виявлено труп жіночої статі без ознак життя.

Під час огляду місця події на узбіччі дороги виявлено протектор шин. Першочерговими розшуковими заходами вдалося встановити транспортний засіб, а саме комбайн марки «Джон Дір», який знаходився на території тракторного парку одного з підприємств у с. Малий Листвен (Ріпкинський район), зі слідами дорожньо-транспортної пригоди (пошкодження кузову, сліди бурого кольору тощо).

Вказаний комбайн вилучено.

Також вдалося встановити водія вказаного транспортного засобу, ним виявився 39 річний чоловік, мешканець с. Велика Вісь.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Читайте також:  Сповідь. Проститутки – такі ж мами та дружини, як інші жінки! (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.