facebook

У Яблунові чоловік побив пацієнтку районної лікарні і відібрав сумку з грошима

У п‘ятницю, 24 серпня, пацієнтку Яблунівської районної лікарні побили невідомі та вирвали з рук сумку з грошима та документами.
Про це до Косівського відділу поліції повідомив працівник лікарні.



Поліцейським вдалося встановити та затримати грабіжника. Ним виявився 35-річний житель Косівського району, раніше судимий за грабіж та насенення тілесних ушкоджень, передбачених ст. 125 ч.1, 186 ч.2 КК України.

Було встановлено, що цього дня близько 10:50 в селищі Яблунів зловмисник йшов по місцевому стадіону в напрямку вулиці Паркової. В цьому ж напрямку йшла 44-річна потерпіла. Чоловік зав’язав з нею розмову, потім, несподівано для потерпілої, наніс декілька ударів кулаками та ногами по її тілу. Коли жінка впала на землю, вихопив з її плеча сумку, в якій знаходились гроші, документи, банківські картки та інші особисті речі, і втік з місця події.

Поліцейські встановили його місце перебування та затримали в порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (Грабіж). Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також:  "Вісь кaтaстроф": Астролог Віттрок назвала нaйнебeзпечнiші числа вересня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.