facebook

Сич: Україна буде тоді сильною, коли буде мати хороший національний і державний провід

Україна буде тоді сильною і впорядкованою, коли буде мати хороший національний і державний провід.



На цьому наголосив голова обласної ради Олександр Сич на святковому концерті з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України.

“Щиро зичу, аби кожна українська родина почувалася щасливою в Українській державі, щоби попри агресивну політику мультикультуралізму наша держава залишалася українською, а українці – християнською нацією. Аби не зважаючи на те, як агресивно пропагуються нетрадиційні цінності у відносинах між чоловіком і жінкою, українська родина надалі залишалася традиційною та виховувала здорових фізично і духовно дітей, – відзначив Олександр Сич. – Щиро зичу, аби наша країна була заможною, самодостатньою, впорядкованою, аби кожен громадянин шанував українські закони, аби працювала промисловість, сільське господарство, аби економіка давала можливість платити гідну заробітну плату вчителям, лікарям, державним службовцям. Переконаний, все це можливо, якщо Україна буде мати хороший національний і державний провід. Щиро бажаю українцям світлого розуму такий провід собі обрати!”.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України Олександр Сич спільно з головою ОДА Олегом Гончаруком вручили прикарпатським військовослужбовцям відзнаки “За бойову звитягу”.

Читайте також:  Стали відомі подробиці отримання хабара двома керівниками прикарпатських коледжів (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook