facebook

“Прив’язував і змушував робити це”: Мати сестер Хачатурян розповіла сенсаційну правду по свого чоловіка

Мати сестер Хачатурян, які в Москві вбили свого батька Михайла Хачатуряна, Аурелія Дундук розповіла, що дізналася про знущання і насильство над дочками тільки на допитах її молодшої неповнолітньої дочки Марії, де вона присутня як офіційний представник.



“Мені сестри чоловіка говорили, що все добре. Що Міша дочок не ображає, відносини у них налагодилися. Самі дівчата теж не говорили мені нічого, берегли… Я навіть не знаю, як тепер з цим жити? Ніколи не думала, що Михайло зі своїми дітьми таке міг витворяти”, – розповіла вона, повідомляє “Комсомольская правда”.

Як розповіла Марія Хачатурян, батько постійно викликав до себе в кімнату одну з старших сестер.

“Те, що вона розповідала про себе і про спроби згвалтування, було пару років назад, як я зрозуміла. Бабуся, мати Михайла, ще жила з ними, а мене не було вже там. Батько покликав Марію до себе, двері закрив. І сказав, що у нього нібито простатит, і вона повинна йому допомогти… Марія відмовилася, вона заявила, що брехня це і простатит лікується не так взагалі. Він почав лаятися, але молодша не погоджувалася. Потім батько посадив її в машину і повіз кудись, домашнім сказав, що в кафе. А насправді в ліс. Там прив’язав і буквально катував її, примушував зробити це. Дістав ножа і провів ним по шиї. Не глибоко, а так, щоб кров пішла. Слід у Марії досі залишився. Але дівчинка все одно не погоджувалася. Він залишив її в цьому лісі і поїхав. Ближче до ночі він її забрав”, – розповіла Аурелія Дундук.

За словами жінки, її чоловік злякався того, що бабуся постійно дзвонила і питала, де Марія.

Читайте також:  На Калущині невідомі обікрали і осквернили дві церкви

“Після цього він деякий час не викликав її до себе в кімнату. Може ще й тому, що вона неповнолітня, боявся все ж. Зі старшими дівчатками він робив, що хотів”, – додала вона.

Як повідомлялося раніше, 29 липня в Москві три сестри 17, 18 і 19 років завдали своєму батькові Михайлу Хачатуряну більше 30 ударів ножем в області шиї і грудей.

Вони атакували його, коли він спав у своєму кріслі-качалці. Намагаючись врятуватися, Хачатурян дійшов до сходової клітки, де і помер. Пізніше в мережі з’явилося відео з камер спостереження в під’їзді.

За словами знайомих дівчат, убитий фактично тримав сестер в ув’язненні, регулярно бив, а також сексуально домагався.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.