facebook

Я знаю легкий спосіб закрити кредит достроково- ти повинна стати сурогaтною матір’ю

– Я знаю легкий спосіб закрити кредит достроково! – розмахувала руками свекруха подруги, збуджено тикаючи пальцем в газетку. – Більше Сергійку не доведеться гарувати на двох роботах, доки ти, нероба, сидиш вдома в декреті!



– Що ж це за спосіб? – обережно запитала подруга, недовірливо поглядаючи на свою нову «мaму»

– Сама я не можу на роботу влаштуватися. У вас на дитину часу немає, а для саду він малий і часто хворіє.

Тут свекруха переможно розгорнула жовту газетку, де цілий розворот був присвячений дітям якоїсь зірки – то чи Кіркорова, а чи то Білик. А нарoдила цих дітей сурoгатна мама.

– Ось! – багатозначно сказала свекруха. – Я прочитала, що такі послуги можуть коштувати від ста до трьохсот тисяч гривень. Це які ж статки!

– Це виключено! – сказала подруга сухо. – Я не зможу піти на таке з моральних принципів. А вам вже пора.

– Тунеядка, нероба! – довго бушувала свекруха. Правда, чоловік подруги маму не підтримав – просто сказав, що вона перегнула палку.

– Слава богу, хоч він у тебе нормальний – зауважила я. – А то б і заснути було стрaшно – раптом ще якусь статейку прочитають, і продадуть, наприклад, на оргaни.

Ця історія сталася пару місяців назад, але сьогодні я згадала про неї, і ось чому. Один відомий жіночий портал сьогодні зранку запропонував мені стати сурщгатною матір’ю.

Стаття, схожа на рекламну, наполегливо вискакувала, коли я намагалася прочитати новини. Хочете стати сурщгатною мамою? Ідіть до нас, ми все вам розповімо.

Але особисто я б не змогла виносити дитину, а потім віддати її. Тому навіть думати про таке не виходить.

Читайте також:  Ахметов направляє 300 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом

До речі, як ви ставитеся до сурoгатного материнства, як до способу вирішення матеріальних проблем?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.