facebook

В Кіровоградській області з мосту впав рейсовий автобус. Загинули 2 людини, 8 – травмовані

У Кіровоградській області внаслідок падіння з мосту рейсового пасажирського автобуса загинули 2 людини, 8 отримали травми.

На місці ДТП загинули 2 людини \ vikna.if.ua


Як повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС, сьогодні близько 14.30 на автодорозі сполученням Кіровоград-Платонове з’їхав з дороги та впав з мосту рейсовий автобус МАН. У момент пригоди в салоні перебували понад 20 пасажирів та водій.

За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням і перетнув зустрічну смугу. Після цього транспортний засіб зламав металеву огорожу та впав у рів глибиною більш ніж 6 м. У результаті двоє осіб загинуло та 8 – травмовано.

“У результаті двоє людей від отриманих тяжких травм загинули на місці ще до приїзду швидкої. 8 осіб, серед яких одна неповнолітня дитина, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Обставини пригоди з’ясовують слідчі”, – зазначили в МВС.

джерело http://www.unian.ua/society/1074142-v-kirovogradskiy-oblasti-z-mostu-vpav-reysoviy-avtobus-zaginuli-2-lyudini-8-travmovani.html

Читайте також:  "Наприклад, 72 роки": в Україні хочуть підвищити пенсійний вік

Шукайте деталі в групі Facebook