facebook

Відомо, як назвуть малюка: франківське подружжя популярних блогерів вдруге стали батьками

Ще не так давно, слово «блогер» було не надто поширеним. Тепер ж це ціла професія, рід діяльності і справа, що відверто приносить популярність і певний дохід. За справді успішними блогерами спостерігають десятки і сотні тисяч людей, спостерігають за їхнім життям, можливо в чомусь наслідують. В Івано-Франківську теж є досить відомі блогери, повідомляє Франик. Найпопулярнішими є подружжя Пустовітів. За життям Олександри Пустовіт відомої, як sashaabo спостерігає більше трьохсот тисяч користувачів. За її чоловіком, Ігорем Пустовітом – 167 тисяч.

Подружжя вже виховує одного сина Данила і ось сьогодні пара вдруге стала щасливими батьками. Про це обидва розповіли на своїх сторінках у Інстаграм.




«Мій Янгол. Мій Женічка»
, – написала під світлиною sashaabo.

«Тато Х2. Два хлопця. Дві Діви. Два брати», – додав щасливий батько вже двох хлопчиків.

Зрозуміло, що другого сина подружжя назве Євген.

До світлин одразу почали масово писати привітання підписники блогерів. Користувачі вітають сім’ю і бажають здоров’я новонародженому малюку. Приєднуємось до цих вітань і ми.

До слова, ще раніше Олександра Пустовіт здобула перемогу на премії «Cosmopolitan», в номінації «Лідер думок». Разом із Сашою за цю премію боролося ще троє інфлюєнсерів, так по іншому назвали блогерську діяльність, і така номінацію на премії «Cosmopolitan», була вперше.

В «Cosmopolitan», розповідали, що не можуть оминути таких цікавих особистостей, як інфлюєнсерів, адже до їхніх думок прислухаються тисячі людей. На сторінках популярних блогерів можна знайти багато цікавих і пізнавальних речей. Багато хто вчить одягатися, розповідає про тренди, новинки моди чи різноманітні нюанси подорожей. Або ж як Саша Бо, розповідає про власне життя, сімейні стосунки і виховання дітей. Ділиться власним баченням на ті чи інші речі.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль приміряла розкішну білу сукню (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.