facebook

До кінця року на вулиці Івано-Франківська виїдуть два десятки нових автобусів

Вже до кінця цього року 24 нові автобуси виїдуть на вулиці Івано-Франківська.

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Руслан Марцінків, передає Фіртка.



“Замість поставки у два етапи (по 12 одиниць) надали перевагу поступовому надходженню всіх 24 автобусів протягом осені, адже так технологічно та фінансово вигідніше. Таким чином, нові автобуси до Франківська почнуть прибувати протягом наступних трьох місяців, проте кінцевий термін поставки за Договором залишився незмінним. Затримка пов’язана також з тим, що наше місто відмовилось прийняти частину корпусів через технологічні проблеми виробника під час фарбування. Крім того, виробник на вимогу міста додатково обладнає салони автобусів системою відеонагляду та GPS-трекерами на паливо.
Керівник ЕАТ Vitalii Golutiak зауважив, що справді, ми спочатку передбачали дві великі поставки. У процесі реалізації проекту змушені були відмовитись від такого задуму через фінансову та технологічну складову. По-перше, мали корективи та зауваження до комплектації автобусів. По-друге, дві великі поставки профінансувати одразу було б набагато складніше для міського бюджету,” – йдеться у дописі.

Автобуси в повній кількості будуть поставлені відповідно до закінчення терміну дії Договору, тобто до 20 грудня цього року як і передбачалось.

Першочергово вони охоплять новий комунальний маршрут «Симоненка – Онкодиспансер» (Симоненка – Вовчинецька – Вокзал – Лепкого – Січових Стрільців – Чорновола – Петлюри – Коновальця – Онкодиспансер).

Читайте також:  Акторка Франківського драмтеатру отримала звання "Заслужена артистка України"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.