facebook

“Жодного шансу!”: Українка розповіла страшну правду про стан медицини в країні

Українка Ірина Воробйова розповіла жахливу історія про те, як її 47-річна мати померла у Києві від ботулізаму через халатність лікарів.

Інцидент трапився у травні поточного року. У новинах тоді повідомили, що нібито “до моменту, коли їй викликали лікаря, її вже не вдалося врятувати”. Однак дочка наполягає, що лікарі втратили шість годин дорогоцінного часу, тому що не могли поставити правильний діагноз.

“Час втрачали всюди! У дорозі – машина швидкої допомоги їхала в об’їзд, так як центр нашої суперпродуманої столиці був перекритий через фінал Ліги чемпіонів 2018. Тим часом, ми втрачали життєво необхідні хвилини. У тій лікарні, в яку направили маму, апарат МРТ не працював”, – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Тільки після звернення у інший медзаклад діагноз був поставлений правильно. “Після цього лікар повідомив, що у всіх лікарнях України необхідної сироватки від ботулізму немає і дав нам номер людини, у якого можна її купити. Інших ліків проти інфекції не існує. Так як це був вихідний святковий день, домовитися було складно, але вдалося (але не раніше, ніж через дві години). Вартість такої сироватки становить 3500 грн”, – розповіла Воробйова

За її словами, їм продали сироватку з російськими сертифікатами. Однак, вона вже не врятувала жінку. Пізніше медики зізналися, що час було згаяно.

У коментарях користувачі активно діляться подібними історіями, які також закінчилися трагічно.

Читайте також:  Мама через необережність втoпилa у ванні дворічну дочку, після чого намагалася нaклaсти на сeбe руки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.