facebook

Російські регулярні війська з танків обстріляли селище Новотошківка

За повідомленням Генадія Москаля, селище Попаснянського району зазнало обстрілів з танків та мінометів



49898

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

“У суботу, 2 травня, після 16-ї години селище Новотошківка Попаснянського району зазнало обстрілу з танків та мінометів. Кілька снарядів та мін залетіли в самий центр села біля зруйнованого попередніми обстрілами торгового центру й водонапірної вежі. В кількох багатоповерхових будинках від вибухових хвиль вилетіли вікна й двері. Ще кілька снарядів та мін вибухнули в городах і не завдали серйозних пошкоджень”, – йдеться у повідомленні.

керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль зауважив, що вогонь із танків вівся з с. Жолобок, що за кілька кілометрів від Новотошківки на Бахмутці. “Це село, яке стоїть за нашим 29-м блокпостом, окуповане російськими регулярними військами, зокрема, там стоять танки з екіпажами з Бурятії. Мінометний вогонь по Новотошківці вівся з лісосмуги, що недалеко від Голубівського (село біля Оріхового, окуповане бойовиками так званої “ЛНР”)” – додав він.

Москаль зазначив, що за попередніми даними ніхто з мирних мешканців не поранений і не загинув, інформація щодо постраждалих військових з’ясовується.

джерело http://espreso.tv/news/2015/05/02/rosiyski_rehulyarni_viyska_z_tankiv_obstrilyaly_selysche_novotoshkivka

Читайте також:  "Кількість жeртв неможливо уявити": Росія вдарила по ТРЦ у Кременчуці (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook