facebook

Кобзон особисто «кришував» наркобізнес, катував людей, знущався над повіями

Хірург Національного медичного дослідного центру нейрохірургії імені академіка Н. Н. Бурденко, що знаходиться у Москві, Ігор Марков частенько пише на своїй сторінці у facebook. антипутинські повідомлення провокаційного характеру.



Наразі він дуже різко відгукнувся про нещодавню смерть російського співака Йосифа Кобзона, який відкрито виступав проти України.

«Чому це тролі, які пишуть про Кобзона, не пишуть правду? Але ж про нього можна цілу книгу написати. Як в 90-ті роки він був близький до кола людей, які тим чи іншим чином називалися криміналом, включаючи Япончика.

Як він отримував частку від героїнового опту, як через третіх осіб усував людей, як бив і катував людей особисто. Як замовляв повій і знущався над ними, обливав окропом і бив. Як на гроші від наркотрафіку створив фармацевтичну корпорацію (напівпідпільну) і роздував ціни на медикаменти першої необхідності, і багато чого ще. Це був монстр.

А ще я добре пам’ятаю, як серед всієї молоді «Кобзон» це була власна назва – “тобі тільки Кобзона слухати”, “співаєш (виєш) як Кобзон”, “йди Кобзона слухай” і т. д. – означало відсталий, недалекий чоловік, коротше лузер, що не розбирається в музиці). Пов’язано це було зокрема з тим, що майже цілодобово він був на екранах ТБ.

Добре пам’ятаю передачу за часів Єльцина, де слідчий, який займався особисто справою Кобзона, розповідав скільки справ було заведено на нього! Але потім ці документи кудись зникли. І Кобзон перетворився на патріота!

Для москвичів, таких як я, не секрет, що в 90-ті роки, коли хлопці з Німеччини вирішили поторгувати медичною технікою в Росії, їм ввічливо сказали, що тут заправляє всім Кобзон, так що йдіть подалі…

Читайте також:  Історичний момент: Росія перестала бути учасницею Європейської конвенції про права людини

У 80-ті в Сочі пафосним був пляж готелю “Перлина”. Там тусувалися мафіозі, катали, іноземці, артисти типу Кобзона. Робили сходки злодії в законі, і фото, де Кобзон з такими мафіозі за одним столом, існують.

А російська злочинна організація Кобзона-Кікалішвілі, очолювана Кобзоном? Ну да, Соловйов про це вам не розповість.

Так він ще і в 2000-х, ще за Лужкова, разом з Церетеллі контролював всю велику держнерухомість в столиці (об’єкти від 500 кв.м.), на торги виставлялися тільки об’єкти, які були їм не цікаві – і до чого тут естрада і мистецтво? І ця тварюка заслуговує на повагу?».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.