facebook

У Бурштині хлопець вночі викрав мікроавтобус

В Бурштині підліток викрав мікроавтобус, який стояв біля будівлі міської ради.



У січні 2018 року хлопець побачив незамкнутий Mercedes Benz 208 і вирішив сісти в нього погрітись. Згодом йому прийшла в голову думка пошукати гроші – але у салоні “Мерседеса” він знайшов лише дублікат ключа, який і забрав з собою.

30 квітня, через три місяці, хлопець знаходився поблизу будівлі міської ради, де близько 04:00 знову побачив той же мікроавтобус. Він вирішив викрасти транспортний засіб – відімкнув двері ключем, завів двигун та поїхав у напрямку виїзду з Бурштина. Однак на дорозі його зупинили поліцейські, які патрулювали місто.

Хлопець зізнався у скоєному та попросив його суворо не карати. Стало відомо, що він – неповнолітній, навчався у Рогатинській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті, раніше вже двічі попадався поліції на крадіжках і перебуває на обліку в психіатра. Мати підлітка участі у вихованні сина не приймає.

21 серпня суд, вивчивши всі обставини та докази, виніс вирок. Неповнолітнього злочинця засудили до одного року за гратами. Також він повинен буде сплатити 2430 гривень за проведення експертиз по справі.

Читайте також:  Хто перемагає у другому турі місцевих виборів в обласних центрах (інфографіка)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.